• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

U Splitu održana Skupština Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije!

Redovna skupština Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije, održana je u petak 30.07.2021. u Splitu.

Obzirom je UMTS članica Sumt-a, skupštini su nazočili i gosti, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca Damir Aščić, te predsjednici i članovi Udruga malih trgovaca Slavonije i Baranje, Rijeke, Međimurje te Zagreba.

Ovom prigodom predsjednik Udruge Oliver Vuletić, podnio je izvješće o radu u proteklih godinu dana, tijekom kojih se aktivno radilo na poboljšanju ostvarenih uvjeta za sve članice. Udruga trenutno ima 61 članicu, a u protekloj godini unatoč pandemiji postignut je značajan napredak u radu u svim područjima djelovanja. Pritom je Udruga najviše djelovala kroz Savez udruga malih trgovaca, te kroz veleprodajno skladište Kupovina d.o.o.,  na splitskom TTTS-u, koju je Udruga malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije otvorila 2016. godine.

Također, izvijestio je Vuletić, Udruga trgovaca Splitsko – dalmatinske županije i u protekloj je 2020., nastavila pomagati najpotrebitije. Tako je realizirano 5 donacija različitim Udrugama sa područja Splita i Splitsko-dalmatinske županije, a sa trideset tisuća kuna te donacijom u osnovnim životnim potrepštinama, odmah nakon razornog potresa pomogli su i stanovništvu stradalih područja na Banovini.

Predsjednik Sumt-a Damir Aščić, okupljenima na Skupštini, prezentirao je djelovanje Saveza u protekloj godini. Pritom je, unatoč pandemiji koronavirusa, posebno naglasio rast Saveza po broju članica te direktnih ugovora sa dobavljačima, putem kojih se osiguravaju bolji uvjeti poslovanja svim članicama Sumt-a.

Sumt ovom prigodom posebno zahvaljuje čelnim ljudima i članovima Udruge malih trgovaca Splitsko – dalmatinske županije na gostoprimstvu, te na predivno provedenom vremenu u Splitu.


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1