• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Savez Udruga Malih Trgovaca RH

Savez Udruga malih trgovaca republike HrvatskeSavez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske upisan je u registar udruga pod brojem 21006840 dana 18. svibnja 2009. godine čime je Savez dobio svojstvo pravne osobe i počeo s radom kao udruga. Prva adresa Saveza bila je u Zagrebu, Ilica 109-111.
Za prvog predsjednika Saveza izabran je gospodin Boris Listeš iz Udruge malih trgovaca Splitsko- dalmatinske županije.
Na održanoj Skupštini Saveza na Plitvicama 06.11.2011. godine Savezu su pristupile sve postojeće udruge s područja Republike Hrvatske, te je Savez tako postao glavni nositelj i predstavnik male obiteljske  trgovine.
Za predsjednika Saveza izabran je Ivan Ćibarić.
Cilj Saveza je promicanje, razvoj, unapređenje i zaštita zajedničkih interesa na
području male trgovine.
Zadovoljan kupac je naš cilj, a svoju uslugu stalno poboljšavamo i prilagođavamo u svrhu što jednostavnije, brže i kvalitetnije usluge. Naša referenca su tisuće kupaca koji nam se opet vraćaju i stalni rast prometa unatoč kriznim godinama.

Članovi Saveza posluju na području prodaje, uvoza, distribucije robama široke potrošnje i drugih proizvoda vodećih domaćih i svjetskih proizvođača. Kao domaći trgovac prioritet članica je zaštita i suradnja s domaćim proizvođačima, kao i očuvanje i zaštita radnih mjesta i domaćeg kapitala.

Članice Saveza već više od dvije dekade uspješno posluju, uz dinamičan rast i razvoj, te su u svojoj branši već godinama u samom vrhu i među poduzećima sa najdužom tradicijom poslovanja.
Danas Savez broji 353 članica koji zapošljavaju preko 2500 djelatnika i respektabilan su poslovni subjekat u području male trgovine.
U Republici Hrvatskoj raspolažu s 680 prodajnih prostora s kompletnim asortimanom roba, cjelodnevnim poslovanjem i organiziranom nabavom.
Trgovine naših članica raspolažu s tisućama različitih proizvoda za potrebe Vašeg kućanstva, Vaš dom, ured i školu. U prodajnim prostorima naći ćete gotovo sve što Vam je potrebno za zadovoljenje Vaših dnevnih potreba za prehrambenim i drugim proizvodima široke potrošnje. U našim trgovinama dočekati će vas ljubazno i stručno osoblje i pomoći vam da odaberete upravo ono što trebate.
Pouzdanost, stručnost, brzina, partnerstvo i prijateljstvo samo su neke od odlika kojima svakodnevno težimo s ciljem da svojim kupcima i pružimo najbolje.


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1