• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

SUMT želi sudjelovati u radu Udruženja trgovine HGK!

Na inicijativu Saveza udruga malih trgovaca RH u Hrvatskoj gospodarskoj komori održan je sastanak s predstavnicima SUMT-a, koji se žele uključiti u rad Udruženja trgovine HGK kako bi aktivnije sudjelovali u procesima donošenja odluka koje izravno utječu na tržište i razvoj trgovinskog sektora.

„Zajedno možemo lakše artikulirati stvarne probleme i nastupati prema resornim Ministarstvima i Vladi. Udruženje trgovine HGK upravo radi na prijedlozima dugoročnih mjera, strateških smjernica i aktivnosti koje se moraju poduzimati za osiguravanje dugoročnog održivog rasta sektora, posebice mjera koje moraju pratiti razdoblje post korona krize gospodarstva“, istaknuo je potpredsjednik HGK za trgovinu i financije Josip Zaher, dodavši kako je jedan od ciljeva suradnje i snažnija promocija hrvatske proizvodnje.

„Razmatrali smo mogućnosti uključivanja predstavnika malih trgovaca u rad Vijeće udruženja za trgovinu HGK kako bi imali veći utjecaj na procese donošenja odluka od vitalne važnosti za trgovačko tržište. Želimo da se naše mišljenje čuje, a kroz HGK ćemo to lakše postići“, kazao je predsjednik SUMT-a Damir Aščić.

Cjelokupan članak možete pročitati na suvremena.hr - http://suvremena.hr/savez-udruga-malih-trgovaca-zeli-sudjelovati-u-radu-udruzenja-trgovine-hgk/

Izvor: suvremena.hr
Foto: suvremena.hr


© 2020 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1