• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

SUMT i Metro novim strateškim Ugovorom jačaju položaj malih trgovaca

Savez udruga malih trgovaca i Metro potpisali su novi strateški Ugovor o suradnji i time nastavili dugogodišnje partnerstvo u cilju osnaživanja malih i neovisnih trgovaca.

Prepoznajući snagu i kvalitetu malih trgovaca u ostvarivanju zajedničkih ciljeva, Metro je i ovom prigodom potvrdio svoju ulogu kao jedan od najvažnijih partnera SUMT-a, te nastavlja doprinositi razvoju trgovine na malo i ulagati u trgovce koji su jedna od ključnih skupina Metroovih kupaca.

Novi strateški ugovor potpisali su predsjednik SUMT-a Ivan Ćibarić i nacionalni menadžer Metroa Marko Kelečić,

Kako je tom prigodom istaknuo predsjednik SUMT-a, cilj ugovora je strateški zaštititi male trgovce i osigurati njihov opstanak na tržištu.

'Svjedoci smo velikih promjena na hrvatskom tržištu i izazovnih vremena za sve male trgovce. Iz tog razloga suradnja s našim dugogodišnjim partnerom Metroom, članicama saveza znači izrazito puno jer donosi bolje uvjete u kontinuitetu, konkurentne cijene na tržištu i sigurnost opskrbe te pristup širokom asortimanu proizvoda koji su prilagođeni našim članicama i potrebama.'

'Kao dugogodišnji partneri, u budućnosti očekujemo nastavak suradnje s ciljem poboljšanja uvjeta, prometa i volumena prodaje, na obostrano zadovoljstvo.', naglasio je Ivan Ćibarić.

Novi strateški ugovor SUMT-a i Metroa uz sve navedeno otvara i dodatne perspektive za daljnji razvoj malih trgovaca te osnažuje njihovu prisutnost na tržištu i ulogu jednog od ključnih dionika trgovačkog sektora.


© 2024 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1