• Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Novosti

  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske
  • Savez udruga malih trgovaca Republike Hrvatske

Kupovina Zagreb Veleprodaja na zagrebačkom Žitnjaku, novi trgovački segment Udruge malih trgovaca Zagreb!

Udruga malih trgovaca Zagreb - Umtz, odlučila se na iskorak u poslovanju i širenje na tržištu trgovačkog segmenta. Potaknuta brojnim ekonomskim pokazateljima prateći tržišna kretanja, Udruga, ujedno članica i osnivač Saveza udruga malih trgovaca Republike Hrvatske – Sumt, osnovala je i pokrenula Kupovinu Zagreb d.o.o., Veleprodaja.

Osiguranje trajno niskih cijena raznovrsnog asortimana i robe široke potrošnje članovima Udruge, jedan je od glavnih ciljeva za osnivanje Kupovine Zagreb Veleprodaja. Istovremeno u dugoročnoj je strategiji Sumt-a otvaranje ovakvih i sličnih veleprodaja, radi povećanja konkurentnosti, jednostavnije i efikasnije isporuke vlastite robne marke, kao i investicijske nabavke roba. Sumt je stoga ovaj projekt podržao svojim kapacitetima i na svim razinama, na čemu im je Udruga malih trgovaca Zagreb iznimno zahvalna!

Novo veleprodajno skladište smješteno na zagrebačkom Žitnjaku, na adresi Ulica grada Gospića 3 (u sklopu Pevex centra), vrata kupcima otvara u ponedjeljak 29.3.2021..

Kupovina Zagreb Veleprodaja, na 500 m2 prodajno skladišnog prostora, pored članovima Udruge malih trgovaca Zagreb i Sumt-a, dostupna je i svim ostalim zainteresiranim ne članovima Udruge, tvrtkama te obrtima, ne samo sa područja Zagreba i Zagrebačke županije, već i šire.

Radno vrijeme Veleprodaje Kupovine Zagreb je od ponedjeljak do petka u vremenu od 06 do 14, te subotom od 06 do 12 sati.

Treba li Vam razlog da posjetite 'Kupovinu Zagreb', uvjerite se sami! Ulica Grada Gospića 3, Žitnjak (u sklopu Pevex centra).


© 2021 SUMT. Sva prava pridržana. Design by DESIGN 1